Movie Tank

Gotham előzetes

2014. május 07. - Sparrow

Hogy ebből milyen úton-módon lesz épkézláb sorozat, arról fogalmam sincs, de az biztos, hogy a FOX-nál megpróbálkoznak Gotham City Batman előtti időszakának feldolgozásával, bemutatásával. A főhős Jim Gordon lesz, akit az első blikkre rendkívül rossz választásnak tűnő Ben McKenzie kelt életre. Lesz itt gyerekkori Bruce Wayne, kiscicanő is, fiatal Rébusz, meg miegymás. Meglátjuk, de sok reményt azért ne tápláljunk! Az előzetes azért minden szkepticizmusom ellenére eléggé hangulatosra sikeredett.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr376127800

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.07. 12:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túrós (törölt) 2014.05.07. 17:00:46

Eh nemtom ti hogy vagytok vele de nekem Gordon mindig olyan másodhegedűs volt Batman mellett szóval ha itt csak ő lesz jelen mint központi hős akkor ez eléggé töltelék nélküli palacsinta lesz ... ami ráadásul többnapos is

mereszet 2014.05.08. 12:36:23

Ebből a témából egy egész jó "elő-univerzumot" tudnak kiépíteni, persze ezzel elég nagy felelősséget is vettek a nyakukba.
Kérdés, hogy mi az a szint amit tartani fognak?! Meglátjuk.
süti beállítások módosítása