Movie Tank

Karácsony 4.0

2013. december 24. - Sparrow

Christmas-Cards-Xmas-Holiday-Greetings-and-Ecards-for-YOU-1_thumb.jpgNegyedszerre ünnepel karácsonyt a Movie Tank, és akárhonnan nézem, ez egy filmes blognál igencsak nagy számnak számít. Lassan kezdem elhinni, hogy egész komoly dolog lehet ebből a hobbiból indított blogocskából. Szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy velem tart, a törzsolvasóknak, és a frissen érkezett hallgatóknak egyaránt. Aki már az első karácsonyi bejegyzést is látta, még 2010-ben, és azóta is olvassa a blogot, talán hasonlóan érez mint én. Köszönet a napi több száz látogatónak, az Index szerkesztőinek, akik már jó ideje rendszeresen népszerűsítik az írásaimat, és hálás köszönet az immáron 1200 fő felé haladó Facebook-rajongótábornak. Köszi a trolloknak, akiknek köszönhetően leszálltam a földre, és már sokkal kevésbé vagyok beképzelt, mint a blog első hónapjaiban, és persze hálás vagyok magamnak is a tényleg meglepő kitartásomért. Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!

Érdemes lesz az elkövetkező három napban is felnézni a Tankra, ugyanis most sem maradnak el a karácsonyi filmekről szóló posztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr825706397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrRaizy 2013.12.24. 09:39:16

Boldog karácsonyt!
Remek év volt ez a blog számára. Csak így tovább!
süti beállítások módosítása