Movie Tank

Egyszerre Tankcsapda-klip és Argo 2 előzetes

2013. november 30. - Sparrow

Mi mást kívánhatnánk még?

Talán már említettem néhány bejegyzésben, hogy a Tankcsapda magasan a kedvenc zenekarom. Egészen szarházi korom óta van ez így, és nem hiszem, hogy valaha is változni fog a helyzet.

Az Argo az utóbbi egy-két évtized kevés jó magyar filmje közé tartozik.

Eme két tényt egyesítve pedig máris kész a mámor, hogyha arra gondolunk, hogy Árpa Attila és a Tankcsapda együtt dolgozott az Argo 2-n, és most nem csak addig terjedt az együttműködés, hogy a banda engedélyt adott egyik korábbi daluk a filmben való lejátszásához. Most konkrétan a folytatás forgatókönyve alapján írta meg a zenekar egyik új szerzeményét, az Igazi hiénák című, lazább hangvételű témát. Az alábbi videó gyakorlatilag egyszerre funkcionál úgy, mint a legújabb Tankcsapda-videoklip, és az Argo 2 előzetese.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr455669167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theus 2013.12.01. 18:33:16

Ebből már az első is rossz volt.

HÖHÖ nagyon fasza film tesó, mindenki idegesen ordibál benne. Érted, van a kis szakállas az is idegesen ordibál, meg az a másik is akinek nem jut eszembe a neve, na az is idegesen ordibál, majd meghaltam úgy röhögtem rajta. Remélem a második rész is lesz ilyen jó.

Napkutya 2013.12.01. 19:17:33

Jaj, nagyon várom már!

Annyira kurva ritka a nézhető magyar film, hogy ez maga lehet a szivárvány...

Biztos lesz benne narancs turul, kommunistázás, buta cigány, libsi bohóc, de, ez akkor is jó lehet!

Leita 2013.12.03. 08:56:03

van olyan, hogy minden összejön...remélhetőleg ebben a filmben is ;)
süti beállítások módosítása