Movie Tank

Előzetes-csomag

2013. május 12. - Sparrow

Az utóbbi napokban számos érdekesnek tűnő film trailere látott napvilágot, amelyeknek most egy poszton belül szorítok helyet.

Elsőként íme a The World's End előzetese. Nekem személy szerint a Wright-Frost-Pegg trió előző kettő paródiája nem jött be, és a trilógia zárórésze is illik a sorba a videó alapján. Szóval a rajongók örülhetnek.

Majd érdemes szót ejteni Tom Hanks és Paul Greengrass közös produkciójáról. A Captain Phillips-ben Hanks egy teherhajó kapitányát alakítja, aki összetűzésbe keveredik néhány agresszív kalózzal.

Visszatér Lee Daniels, a bámulatos Precious rendezője is, ezúttal egy több elnököt is szolgáló komornyik történetét mutatja be. A The Butler főszerepében Forest Whitaker, de feltűnnek a produkcióban olyan nevek is, mint Robin Williams, Alan Rickman, és John Cusack.

A trailer alapján a Gravity látványvilága nagyon a helyén van, de azért remélem, hogy nem egy űrbalesetet kell majd néznünk két órán át.


A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr925296512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrRaizy 2013.05.12. 13:28:43

ÚRISTEN, hogy nem tetszhet valakinek a Wright-Frost-Pegg trió,:D tényleg bocs, de ezt eddig nem tudtam, hogy élnek ilyen emberek is. Ha van írásod róla akkor azt majd elolvasom, kíváncsi vagyok, hogy mi nem jött be neked.Én imádom mind a 2 részt, Shaun of the Dead-et szerintem már vagy 50x láttam, egyszerűen nem bírom megunni.

Szóval ja.. Az év legjobban várt filmje számomra a The World's End.
(Na jó a Star Trek Into Darkness-t egy kicsit jobban várom) de az már mindjárt itt van, bár nem hiszem, hogy elmegyek rá, csak hogyha adják eredeti nyelven is!

Ezen kívül a Gravity kibaszott jól néz ki, de nagyon remélem, hogy tényleg nem ennyi lesz, bár lövésem sincs ebből mi többet tudnak kihozni.

MrRaizy 2013.05.12. 13:41:37

Uhm, hát nem kellet volna elolvasnom a 2 filmről az írásod :) de nincs ezzel baj, ki mit szeret, bár nem.. na mindegy:D

Azért egyszer tégy velük újra egy próbát, bár ahogy kivettem a szavaidból, nagyon nem hozzád illik ez a fajta komédia.
süti beállítások módosítása