Movie Tank

The Wolverine előzetes

2013. március 27. - Sparrow

The_Wolverine_9.jpgJúlius 26.-án már érkezik is az X-men Rozsomákra fókuszáló spin-offjának folytatása, ami úgy tűnik, teljes mértékben megállja a helyét önálló történetként is. A médiaanyagok megjelentetését nem siették el, néhány fotó és poszter után csak most láthatjuk az első teljes előzetest. A filmet James Mangold rendezte meg, aki már nem egyszer bizonyított olyan remek alkotásokkal, mint az Azonosság, A nyughatatlan, az Észvesztő, vagy a Börtönvonat Yumába.

A történet Logan japán kapcsolatait mutatja be a mozivásznon, és az alapkonfliktus máris nagyon érdekesnek tűnik. Mikor cinikus stílusú főhősünk már éppen kezd belefáradni a halhatatlanságba és sebezhetetlenségbe, feltűnik egy japán milliárdos Logan múltjából, akinek tudósvállalata képes megszüntetni Rozsomák öngyógyító képességét, ezáltal gyakorlatilag halandóvá tenni őt.

Alább látható az előzetes, előtte még annyit, hogy a film itt a blogon The Wolverine-ként fog futni, nemes egyszerűséggel azért, mert Logan egy agresszív, legyőzhetetlen, vérszomjas rozsomák, nem pedig egy girhes farkas...

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr285176009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.27. 16:32:09

"mert Logan egy agresszív, legyőzhetetlen, vérszomjas rozsomák, nem pedig egy girhes farkas..."

Ez jó duma. :)
süti beállítások módosítása