Movie Tank

III. Olvasói Hét nyáron

2013. március 11. - Sparrow

Sajnos kénytelen vagyok tovább csúsztatni a III. Olvasói Hét megtartását. Kezdetben úgy terveztem, hogy március elején kerül sor a kéréseitek teljesítésére, de mivel ez elmaradt, sajnos már nem tudom a tavasz folyamán összehozni. Ennek egyszerű, polgári oka van, nem más, mint hogy nekem az idei az utolsó évem a gimnáziumban, azaz rengeteget kell tanulnom az érettségire. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a blog meghal, a szokásos ütemben, az eddig megszokott módon fogok publikálni, de egy 21 írás/hét szintű Olvasói hetet nem tudok összehozni most, az érettségi árnyékában. A Hét programja amúgy már össze van állítva, június végén/július elején már 100 százalék, hogy olvashatjátok az általatok kért filmekről született kritikákat.


Elnézést a késedelemért! Addig is kövessétek a blogot ( legközelebb, talán már holnap, egy háromfilmes Egy levegővel-írással jelentkezem )!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr455128453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása