Movie Tank

Halloween a Movie Tankon

2012. október 28. - Sparrow

halloween-05.jpgHabár az elmúlt két évben nem ünnepelte a Movie Tank a Halloweent, hiszen én ezt nem tartom teljes értékű magyar ünnepnek, idén úgy gondoltam, hogy ez azért mégiscsak egy filmes blog, márpedig horrorprodukció annyi van a filmvilágban, mint égen a csillag, és feltételezem, hogy közületek is sokan vannak, akik ilyenkor ezt a műfajt részesítitek előnyben. Október 30.-tól, 31.-én át, november 1.-ig olvashatjátok a halloweeni posztokat. A blog Halloween-Programja hasonló szisztémájú lesz, mint a Movie Tank-karácsonyok: Filmelemzések, kritikák horrorfilmekről, évadkritikák egy mostanában aktuális horrorsorozatról, képregényes Rendhagyó-írások, továbbá erre az időszakra időzítem a Jason X bemutatómat is.

Tartsatok velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr334874715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2012.10.28. 13:26:02

Na, ez egy remek ötlet :).

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.10.28. 14:41:52

Elsején nem leszek itthon egész nap, de 30-31-én már csak a saját projekt miatt is igyekszem minél többet netközelben lenni. Kíváncsi vagyok mit hozol össze :)
süti beállítások módosítása