Movie Tank

2 éves a Movie Tank

2012. szeptember 14. - Sparrow

scarface-al-pacino-movie-birthday-film-birthday-ci.jpgBizony, már két esztendeje volt, hogy megírtam a blog első bejegyzését, percre pontosan ilyenkor, csak éppenséggel 2010-ben. Visszatekintve, az első írásokat olvasva, már nyugodtan mondhatom, hogy az első év leginkább egy betanulóesztendő volt, kerestem a stílusomat. Ez a második esztendő már inkább volt "nagypályás játék", az elmúlt 365 napban is rengeteg minden történt. A leginkább kiemelendő események között meg kell említeni a kettő lezajlott Olvasói Hetet, melyek alkalmával az általatok kért filmekről írtam. Mindkét hétre büszke vagyok, a Movie Tank legsikeresebb projektjeiről van szó. Idén is elindultam a Filmelemzők Oscarján, bár akárcsak tavaly, az eredményhirdetés késik, mint a busz csúcsforgalomban ( ugyanakkor elképzelhető, hogy ezen poszt publikálásakor már megvolt a díjátadó ). Persze nem táplálok hiú reményeket, valószínűleg idén sem rúgok labdába, viszont az egyéni teljesítményemmel nagyon megvagyok elégedve, rengeteget fejlődtem egy év alatt, úgy, hogy a nagy részében nem is videóztam. Azt sem illik elfeledni, hogy nyár elején a blog átesett az első igazi mélyponton, amikor centik választottak el attól, hogy felhagyjak ezzel az egésszel. Persze, néhány nap után tudatosult bennem, hogy a szarházi trollokkal fölösleges foglalkozni. Kétszer is kikerültem az Index címlapjára, bár ezekben azért elég kevés köszönet volt, de azért mégis!

Természetesen rengeteg egyéb poszt is publikálásra került, büszke vagyok arra, hogy az egyik legaktívabb filmes blogger vagyok. Nagyon örülök, hogy a mélypont után több száz fővel nőtt a napi látogatottság, így ma már napi 300-400 főnél járok, az Index címlap nélküli rekord valahol 430 környékén volt. Illetve annak is örülök, hogy a Facebookon is egyre többen likeoljátok a blogot, már közeledünk a 150-hez, sőt, ha minden jól megy, mostanra már el is értük. Elképzelhető, hogy a következő néhány hónapban kicsit kevesebb bejegyzés lesz, mivel ez nekem végzős év a gimnáziumban, de ha minden jól megy, ti ebből vajmi keveset fogtok észre venni. Szóval megvolt a második év is! Köszönöm azoknak, akik látogatnak, illetve annak a kerekítve 3 embernek, akik rendszeresen kommentelnek!

Tartsatok továbbra is velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr874764580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2012.09.14. 18:11:53

Boldog szülinapot sparrow :). Szerintem van esélyed az oscaron.

Bruse · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.09.14. 18:46:35

Boldog Szülinapot, és így tovább! :)

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.09.14. 20:01:02

Gratula, és csak nyomasd tovább ;)
süti beállítások módosítása