Movie Tank

Apparition poszter és trailer

2012. május 24. - Sparrow

Todd Lincoln rendezésében érkezik az Apparition horror, melynek a direktor írta a forgatókönyvét is. A gárda három vezető neve Ashley Greene, Sebastian Stan, és Tom Felton.

A történet egy fiatal párról szól, akik egyszer csak félelmetes jelenéseket kezdenek tapasztalni otthonukban. Kiderítik, hogy egy kísértet vadászik rájuk, akit egy egyetemi parapszichológiai kísérlet során idéztek meg. A jelenség a félelmeikből és szenvedéseikből táplálkozik, és nincs menekvés. Utolsó reményük egy természetfeletti jelenségekben jártas ember, de elképzelhető, hogy a segítség túl későn érkezik. Az amerikai mozikba augusztus 24.-én érkezik a film, hozzánk valószínűleg soha, maximum DVD-re. A tovább után trailer!

The-Apparition-Poster.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr814543896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása