Movie Tank

Szülinapi kérdezz-felelek

2011. szeptember 02. - Sparrow

Sziasztok!

Hamarosan itt a blog első születésnapja. Ez alkalomból szeretnék kihirdetni egy Kérdezz-feleleket. Várom bárminemű kérdéseiteket felém kulturált módon megfogalmazva. Az ötlet amúgy Frogtól származik, aki szintén tervez egy hasonlót a Perfect Insanityn, gondoltam én se maradjak már ki. :) Na szóval, kérdéseiteket a sparrow.movietank@gmail.com címre küldjétek. Bármennyi kérdést feltehettek.

Néhány kikötés:

- Kulturált módon tegyétek fel a kérdéseket. Csak azokra fogok válaszolni, amikre akarok. Ha úgy ítélem meg, hogy xy kérdésére nem akarok felelni, nem fogok. Viszont ha kulturált módon, a többi kikötésnek is megfelelve írsz levelet, biztos hogy válaszolok.

- Személyes kérdéseket ne küldjetek. Tehát, hogy például hova járok iskolába, mi az igazi nevem, meg ilyenek. Ezekre meg a hasonló kérdésekre nem fogok válaszolni.

- Ezen kívül bármi jöhet. Nem muszáj csak a blogról vagy filmekről, lehet bármi másról is, kivéve ugye a nagyon személyes dolgokról. Bár jobb lenne, ha maradnánk a szórakozás környékén. Tehát például nem nagyon szeretném kifejteni a gondolataimat az ókori Görögországról.:) Tehát filmek, zene, egyéb szórakozás, hobbi, kedvenc ez meg az, meg hasonló kérdések. Nem csak ezek jöhetnek, de például ilyesmik. Kreatív kérdéseknek is örülök nagyon, meglepőeknek, vicceseknek is.

Tehát ha rólam, esetleg a blog jövőjéről megakartok tudni valamit. Esetleg bizonyos filmekről a véleményemet, akkor küldjetek a fent leírt e-mail címre levelet, és egy videó keretein belül válaszolni fogok a normális kérdésekre.

Ha nem jön túl sok kérdés, szomorú leszek ugyan, de nem fogom a szívemre venni. De én a helyetekben kihasználnám az alkalmat, hiszen a blog jövőjéről meg rólam is megtudhattok egy csomó dolgot ( ez de nagyképűen hangzott :) ).

A kérdéseket szeptember 13 - ig lehet beküldeni. E-mail még egyszer: sparrow.movietank@gmail.com  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr683197888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2011.09.03. 14:24:53

egy kérdésem van: mi az istenért köszönsz minden poszt elején? :D

Rozmár Úr · http://rozmarkodjunk.blog.hu/ 2011.09.05. 17:38:03

Kérdéseimet elküldtem, Édesapámmal már alig várjuk a válaszolós videót!
süti beállítások módosítása