Movie Tank

Sparrow a strandról

2011. június 25. - Sparrow

Sziasztok!

Akik olvasták a Super 8 - ról szóló írásomhoz írt kommenteket, azok tudhatják, hogy én jelenleg Kiskunmajsán nyaralok. Jelenleg is az itteni strand internetszolgáltatását használom. Hétfőn érkezek haza, de addig is gondoltam leírom, mire is számíthattok a közeljövőben itt, a Movie Tankon.

Jövő hét elején fogok írni a Megszólít az éjszaka című filmről. Miután hazaérek, a lehető leghamarabb megnézem moziban a Mr. Popper pingvinjei című filmet, így a jövő hét folyamán erről a produkcióról is publikálok majd egy írást vagy élménybeszámolót. Egy hét múlva pedig sor kerül a harmadik tematikus hétvégére, mely a ti szavazataitok alapján az akció műfaj köré fog csoportosulni.

Ezeken kívül még lehet számítani a 2. évad folytatására, illetve lezárására, és Froggal is tervezünk nem egy közös videót.

Jó nyaralást, és pihenést mindenkinek!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr703013124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása