Movie Tank

Az elveszett

2011. március 19. - Sparrow

Sziasztok!

Ezúttal egy 2009 - es spanyol thrillerről, Az elveszett című filmről lesz szó.

https://m.blog.hu/me/megneztem/image/The_lost.jpgA főhős, Kevin ( Armand Assante ) már nem praktizáló pszichológus, aki már inkább csak könyvet ír. Ám egy dedikálás után találkozik Mirával ( Dina Meyer ), aki megzsarolja, ugyanis a nő véleménye szerint Kevin félrediagnosztizálta az egyik betegét, Janet ( Lacey Chabert ), aki ezért valószínűleg élete végéig egy elmegyógyintézet fogja marad. Nem mellesleg Jane Mira húga. Kevin kénytelen Spanyolországba utazni, hogy újra megpróbáljon rájönni, mi lehet Jane baja, akit tudathasadással diagnosztizáltak. Minden jel arra mutat, hogy Janenek négy személyisége van. Hamar kiderül, hogy a négy személyiség megegyezik négy lánnyal, akik évekkel ezelőtt tűntek el. Ezért Kevinék azt feltételezik, hogy Jane a hírek hatására kreált magának új személyiségeket.

A történet mindenképpen érdekes, egy olyan alapsztori, amiből bármi kisülhet. A történetvezetés is izgalmas, a film egy jó ideig rejtélyes. Azonban mikor egy - két dologra fény derül, a film minden titokzatosságát elveszti, és ezek után már inkább a hülyeség irányába megy el, bár a néző reménykedik, hogy ezzel csak félre akarják őt vezetni, és idővel kiderül, hogy valami más áll a dolgok hátterében. Csakhogy ez nem így történik. A film végi csavar pedig unalmas, nincs semmi hatása, és láthattuk már máshol is. Egyszóval a történet egy nagy nulla, nem is érdemes rá több szót pazarolni.

Ami miatt mégis érdemes megnézni ezt a filmet, és ami nagyon jó volt benne, az a színészi játék. Ugyanis az valami fantasztikus. Minden színész , de főleg Armand Assante nagyon jól hozza a karakterét. Emellett a karakterek is nagyon jók, részletesek, jól kidolgozottak. És a zene sem elhanyagolandó.

Tehát Az elveszett a történet szempontjából egy semmi, úgyhogy aki a csavaros, okos thrillereket szereti, az kerülje el. Annak tudom ajánlani, aki szeret gyönyörködni a jó színészek játékában, és a jól megírt karakterekben.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr342752192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása