Movie Tank

Buried

2010. december 31. - Sparrow

Sziasztok!

Ma a 2010 - es Buried című filmről lesz szó, amit sikerült pótolnom az összegző videók óta.

buried_poster.jpgA film főszereplője Ryan Reynolds, aki Paul Conroyt formálja meg. Ő a film egyetlen szereplője, ugyanis ez egy egyhelyszínes thriller.

Pault élve eltemetik egy koporsóban a föld alá. És a másfélórás film egész idő alatt itt játszódik, a koporsóban. Első hallásra nem tűnik izgalmasnak, de a film alkotói rengeteget kihoztak belőle. Paul talál maga mellett egy telefont, és a telefonbeszélgetések alatt megismerjük a főhőst. Megtudjuk, hogy teherautósofőr, aki Irakban szállított készleteket az amerikai katonáknak.

A filmbe szorult nem kevés társadalomkritika. Gondolhatjátok, hogy lehet benne társadalomkritika egyetlen szereplővel. Hát... nézzétek meg a filmet és meglátjátok. Ryan Reynolds alakítása valami eszméletlen. A film teljes mértékben eléri a kívánt hatást, és ez nagyban a főszereplőnek tudható be. Bár a szituációk is nagyon jók és a végkifejlett az végleg kiveri a biztosítékot ( pozitív értelemben ). Az idei termés egyik leghatásosabb filmje. Az alkotók megérdemlik a dicséretet. És a film után a stáblistát nézve azt is jó volt látni, hogy még egy ilyen egyhelyszínes filmen is mennyien dolgoztak. Ez egy nagyon jó film, mindenképpen érdemes megnézni, még annak is aki nem a stílus rajongója.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr972550087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sh1mmy 2011.01.01. 21:37:55

Ma megnéztem, hát kész ez a film, nagyon eredeti és sokkoló, jó hangulat és jól játszik Reynolds és gondolom aránylag kevés pénzből megúszták az alkotók. 8,5/10
süti beállítások módosítása