Movie Tank

Télapu 2

2010. december 24. - Sparrow

Sziasztok!

Korábban már írtam az első részről, és most karácsony alkalmából, gondoltam előveszem a másodikat.

http://gmt.dtsh.hu/boritok/xvid/szinkronos/Telapu.2.DVDRip.Xvid.Hun-rtz6.jpgA film 2002 - ben látott napvilágot, és ha nem is hozza az első rész szintjét, azért még mindig kellemes kikapcsolódást nyújt.

A történet szerint Scott Calvin ( Tim Allen ) már évek óta sikeresen tölti be a Mikulás szerepét, csakhogy felbukkan egy bizonyos télanyó - záradék, miszerint Scottnak meg kell nősülnie, különben nem lehet tovább Télapó. El is kezdi visszanyerni régi külsejét. Mindennek a tetejébe Charlie, Scott fia ( Eric Lloyd ) felkerül a rossz gyerekek listájára. Scott hazautazik az északi sarkról, ám hamar megtetszik neki Charlie iskolájának igazgatónője ( Elizabeth Mitchell ). El is kezd udvarolni... Csakhogy az északi sarkon eközben a manók nem szerezhetnek tudomást a főnök bajairól, így "klónozzák" Télaput. ( Mifasz ? )

Ennyit a történetről.

Ahogy már írtam, ez a film meg sem közelíti az első részt, ami valódi klasszikus, de ígyis kellemes film, főleg karácsonykor. Ugyanis hangulatban itt sincs hiány, és a titkos lények gyűlését ( vagy mi a toszt ) is jó ötletnek tartom. Tim Allen itt is zseniális, viszont Eric valahogy kiskorában jobb színész volt. Elizabeth Mitchell is jól hozza a karakterét, ami amúgy nagyon jól meg van írva. Az első részhez képest itt rendező váltás volt. Ez amúgy meglátszik a filmen. Jobb lett volna, ha ezt a részt is John Pasquin rendezi. Ja, és még valami: Az első részben igazi rénszarvasokat láthattunk, itt viszont ilyen mű, CGI izéket. Ez a film legnagyobb negatívuma

Ettől még a film tényleg kellemes, és akit érdekel az ma este 21:10 - kor megnézheti az RTL Klubon.

Köszi, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr622537401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása