Movie Tank

Rudolf a rénszarvas

2010. december 24. - Sparrow

Sziasztok!

Itt is vagyok a következő karácsonyi filmemmel, a Rudolf a rénszarvassal. Ez egy 1998 - as animációs film, és nagyon jó. Kicsiknek nagyoknak egyaránt.

http://images49.fotosik.pl/141/3ae6f6eb662f9e02.jpgRudolf, a kis rénszarvas piros orral születik, ami ráadásul még világít is. Emiatt társai csúfolják, és az az álma is szertefoszlani látszik, hogy egyszer majd ő is beálljon a Mikulás szánhúzói közé. Pedig tehetséges. Végül a sok csalódás miatt elmenekül, ám nem várt barátokra lel, akik újra meghozzák az önbizalmát.

A Mikulásnak van egy ellensége, Viharella, aki mindig keresztbe tesz, és nagyon gonosz. El is szabadít egy nagy hóvihart karácsony előtt, és Rudolf később hiába lágyítja meg a szívét, a vihart már nem lehet megállítani. Így Rudolf kerül a szán élére világító orrának köszönhetően.

 

A film legnagyobb erőssége a sok nagyon jól megírt karakter, akik mind szerethetőek és aranyosak. A film története átlagos mese de egy könnyed karácsonyi hangulathoz nem is kell sokkal több. A képi világ és az animáció is nagyon jó, és kellemes a szemnek. Egy szóval a hangulat tökéletes. Negatívum Viharella, aki nagyon irritáló, főleg mielőtt megjavul. De ahogy írtam, a többi  karakter nagyon jó, ők kellően ellensúlyozzák őt.

Nézzétek meg ezt a filmet is, ha karácsonyi hangulatra vágytok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr92537443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása