Movie Tank

Ca$h

2010. december 01. - Sparrow

Sziasztok!

Ma egy thrillerről lesz szó, méghozzá az idei Ca$hről. Egy kicsit többet vártam tőle, de nagy csalódást nem okozott. Mikor megláttam, hogy ki a főszereplő, tudtam, hogy érdemes megnézni a filmet. A főszerepet ugyanis Sean Bean játsza, akit Boromirként ( A gyűrűk ura ) nagyon megkedveltem.

http://liveforfilms.files.wordpress.com/2009/11/cash-promo-movie-poster-afm-2009-sean-bean.jpgSam Phelan ( Chris Hemsworth ) motorháztetejére egy nap, munkába menet, súlyos bőrönd esik. A srác kezdeti idegessége hamar elmúlik, ugyanis meglátja, hogy a bőrönd tele van pénzzel. Hülye lenne ott hagyni, haza viszi a feleségéhez ( Victoria Profeta ), majd együtt kiszámolják, hogy több, mint 600 000 dollár hullott az ölükbe. Szórni kezdik a pénzt, pedig sejtik, hogy  "legálisan" nem igen hullik pénz az égből. Nemsokára feltűnik egy különös idegen ( Sean Bean ). Mint kiderül, a pénz az övé, és visszaköveteli. A fiatal házaspárnak egyre vadabb dolgokat kell megtennie az elköltött pénz visszaszerzése érdekében, miközben az idegen beköltözik hozzájuk.

 

A történetről nem írnék többet. A film nem egy világmegváltó dolog, és nem hiszem, hogy klasszikusként fogják emlegetni. Sőt, szerintem többen lesznek, akiknek nem tetszik, mint akiknek igen. Nekem kellemes kikapcsolódást nyújtott. Túl sokat nem vártam tőle, csak ezt. Hogy kellemesen elszórakozhassak rajta egy jó másfél óráig. Sean Bean játéka nagyon jó, ő miatta mindenképpen érdemes megnézni a filmet. A többi színész alakítása elég közepes. A történet jó ötlet, és egész jó a kivitelezés is. A legnagyobb baj a film végével van. Ugyanis azok a dolgok, amiket látunk a filmben, mindenre engednek következtetni, csak arra nem, ami végül történik. Feldobtak az alkotók labdákat, de nem csapták le őket, hanem hagyták elhullani a semmibe. Ez a film legnagyobb hibája. De még így is azt mondom, hogy egy nézést megér. Viharsziget, vagy He7edik szintű thrillerre senki ne számítson, mert akkor csalódni fog.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr922486598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.12.02. 14:41:07

Jó az írás, csak egy kisebb hibát láttam benne:
Feltűnt hogy minden írásodban benne van, hogy a történetről nem írnék többet :D. Ez egyáltalán nem hiba, csak feltűnt.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.12.02. 15:22:57

@Frog: Köszönöm. Hogyan másképp fejezzem ki, hogy nem írnék többet a történetről? :D
Amúgy nem tudom, miért nem teszi ki a kommentedet ide az írás alá.
süti beállítások módosítása