Movie Tank

Fűrész - sorozat: Fűrész III

2010. október 25. - Sparrow

Sziasztok!

Folytatódik a Fűrész - sorozat. Mindjárt itt az új rész, úgyhogy gondoltam ideje tovább haladni. :) Mai filmünk a Fűrész III. Ez az eddigi leghosszabb rész, elég sokminden történik is amúgy benne, még Fűrész - mércével mérve is.

FIGYELEM!!!!! Aki nem látta az előző részeket és meg akarja még nézni őket, az ne olvassa el a továbbiakat, mert az írásból ki fog derülni a második rész csattanója.

http://blogol.hu/pikz/psychofairy/saw_3.jpgJigsaw és Amanda elmenekültek a második rész eseményeit követően. Ebben a részben Jigsaw haldoklik. Amanda elrabolja Dr. Lynn Denlont ( Bahar Soomekh ), a híres sebészt, aki azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben Johnt. Ha John meghal, a doktornő is, ugyanis Amanda a nyakára tesz egy szerkezetet, ami összhangban van a John életjeleit mutató géppel. Ha John életjelei "vízszintesek" lesznek, Lynn fejét széttrobbantja a szerkezet. Eközben egy másik szálon is fut a történet, ugyanis egy elhagyatott épületben, egy faládába zárva magához tér Jeff ( Angus McFayden ). Jeffnek több feladaton kell átesni, melyben a megbocsátása lesz próbára téve.

A történetről ennyit. Ahogy az előző részek is, ez a film is nagyon jó. Elejétől a végéig izgalmas, nyomasztó, és nagyon érdekes. Itt is felcsendül a Hello Zepp, ami plusz pont. Enélkül a zene nélkül egyszerűen nincs Fűrész - film. A színészi alakítások talán ebben a részben a legjobbak. Természetesen ezt most nem Jigsawra értettem, hiszen Tobin Bell játéka minden részben fantasztikus. Az Amandát alakító Shawnee Smith játéka is ebben a filmben a legjobb. És itt jóval több kegyetlen játékot is láthatunk, mint az első kettőben, a film vége pedig... Egyszerűen megdöbbentő. Vagy inkább mondhatnám, hogy szenzációs.

Hát ennyit a Fűrész III - ról. Akinek tetszett az első két rész, az mindenképpen nézze meg, mert nem fog csalódni. Hamarosan írok a negyedik részről, és csütörtökön jön az új film, a Fűrész3D mozi - premierje.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr862397779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása