Movie Tank

A házinyuszi

2010. szeptember 15. - Sparrow

Sokáig azt hittem, hogy a Tomb Raidernél nincs rosszabb film a világon. Aztán pár hete láttam A házinyuszit. Tehát én nem vártam sokat ettől a filmtől, de amit kaptam, azt nem lehet szavakkal leírni. A filmtörténet meggyalázása. Ha a Nevem Senkire azt mondjuk, hogy film, akkor ez legelőbb egy nagy kalap kutyaszar. 

http://videodrome.freeblog.hu/files/hny1.jpgÍme balra a moziplakát. És képzeljétek el, hogy még a képen látható csaj, Anna Faris játéka volt a legjobb a filmben. Sőt, ő kifejezetten jól hozta a karaktert. És kb. ennyi a pozitívum a filmben.

A történet nem egy nagy kaland, bár egész ötletes. De a kivitelezés...

A lényeg a következő: A főszereplő, Shelley ( Anna Faris ) a Playboy villában él Hugh Heffnerrel és semmi gondja nincs a világon. Ám a 27. születésnapja másnapján levelet kap Hugh - tól, hogy hagyja el a villát. És itt érkezik az a beszólás, ami felér egy agymosással. Mikor Shelley megkérdezi a levélkézbesítő pincér srácot, hogy miért akarja Hugh kirúgni, az azt feleli, hogy talán a korod miatt.

Mire Shelley mondja, hogy de hisz ő még csak 27 volt tegnap. És most kapaszkodjatok, mit mond erre a srác? IGEN, DE AZ NYUSZIÉVBEN 59. BUMMMMMMMM!!!!! Mintha egy bombát ejtettek volna a fejemre, komolyan!

Na, mindegy, tehát ezek után főhősnőnk elindul a Playboy villából és végül egy lánykollégiumban köt ki, aminek a lakói a csúnyák és népszerűtlenek, ráadásul csak kilencen vannak. Az alacsony létszám miatt pedig a bezárás veszélye fenyegeti a kollégiumot. 30 jelentkezőt kéne felvenniük 30 nap alatt. Természetesen a szőke bombázó megjelenése a kollégium felé fordítja a figyelmet és a rivális, lánykollégium vezetői elég idegesek lesznek. A rivális lánykollégiumról annyit kell tudni, hogy ők a legnépszerűbbek és teltházuk van a jelentkezőkből. HOPPÁHOPPÁHOPPÁ! Várjunk csak. Ha náluk teltház van akkor miért bántják szerencsétlen csúnya lányokat? Nem mindegy nekik, miért akarják még jobban megkeseríteni a sorsukat? Ezt nem értem.

https://m.blog.hu/as/asanisimasa/image/a%20h%C3%A1zinyuszi/168349_1.jpg

És az első lépés a siker felé itt balra látható. Shelley jó csajokat csinál a csúnyákból. Hát... ja.

És akkor rátérek egy klasszikus porbatiprására. A kép jobb szélén láthatjátok a gerincmelegítős csajt. Ő bele van zúgva egy srácba, aki minden nap a kolesz mellett fut el. Shelley észreveszi, hogy a lánynak tetszik a srác és bátorítja, hogy fusson utána. A gerinc-melegítő miatt azonban csak totyogni tud. Erre Shelley elüvölti magát: "Fuss, Jenny, fuss! Mire Jennyről lassított futás közepette leszakad a gerincmelegítő... MIALÓFAAAASZ!!!!! Forrest Gump könyörgök, az egy klasszikus! Hogy van ehhez pofájuk? 

Huh, hát a történetről ennyit, hogy ne lőjem le a "poénokat", azon bátrak előtt, akik bepróbálkoznak ezzel a borzalommal. 

Ahogy az elején írtam, Anna Faris játéka kifejezetten jó, vele lehet is szimpatizálni, és ezek mellett nagyon szép is. De a többi karakter jelentéktelen, gyenge, a színészi játékok pedig nagyon laposak. Unalmas történet, nagyon gyenge poénokkal. Bár amúgy azt meg kell hagyni, hogy a filmben van egy fordulat, ami egész jól sikerült. De összességében ez egy olyan film, ami fölöslegesen rabol el az ember életéből másfél kínkeserves órát.

Mára ennyi volt.

Sziasztok!

 

                                  

                                                                               

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr752298382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása