Movie Tank

Mark Hamill Joker hangján idézi Donald Trumpot

2017. január 09. - Sparrow

Szerte a nyugati társadalomban nagy felhördülést váltott ki Donald Trump győzedelmeskedése az amerikai elnökválasztáson, hiszen meglehetősen kevesen gondolták volna, hogy az enyhén botrányos, összességében nem túl jó hírű fickónak, akiről lazán elhisszük, hogy talán csak poénból jelöltette magát, valós esélye van a diadalra.

Viszont ha már így alakult, egyesek inkább poént csináltak a dologból, mások viszont máris egy következő világháborút vizionálnak. Most maradjunk a viccvonalon, mert kell a fenének a fajsúly, főleg így hétfőn, és lessünk be Mark Hamill elborult világába.

Kedvenc Jedi mesterünk ugyanis a régi Star Wars-trilógia után leginkább a DC Comics-történetek animációs, illetőleg videojáték-adaptációinak Joker-karakterével vált elismertté. Fergeteges szinkronnal szólaltatja meg a gyilkos bohócot, akinek hangján most felolvasta Trump újévi tweetjét.

Zseniális!

trumphamill.jpg

 

 

 

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr9212109627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogli dzsí 2017.01.09. 15:06:20

a trump elleni propagandistákat később dunába fogják lőni
süti beállítások módosítása