Movie Tank

Izgalmas egyhelyszínes thriller - Belko Experiment előzetes

2016. december 02. - Sparrow

James Gunn A galaxis őrzőivel örökre és kitörölhetetlenül belopta magát a szívünkbe, ám az úriember nem csak a színes-szagos képregényes szórakoztatáshoz ért. Most például vérgőzös, ütősnek ígérkező thrillert írt.

A Belko Experiment egy irodai részleg dolgozóinak nem mindennapi tapasztalását mutatja be. Az átlagos hétköznapnak induló műszak valóságos pokollá válik, amikor szereplőink munkahelyük falai között bezárva találják magukat. Egy meghatározhatatlan eredetű hang közli velük az instrukciókat. Vagy kiválasztanak és kivégeznek három embert, vagy az esemény koordinátorai kétszer annyi kollégával végeznek. Hamar kiderül, hogy nem valami hülye viccről van szó, itt bizony életre-halálra megy a küzdelem.

Az egyhelyszínes thriller rendezője Greg McLean, aki eddig többnyire horrorfilmeket dirigált, az ő műve például a Wolf Creek - A haláltúra is. A Belko Experiment elsőre izgalmas produkciónak tűnik. Remélhetőleg lesz benne némi szociológiai tartalom is az eszelős vérengzés és feszültség mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4212014448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása