Movie Tank

Az átok 2

2011. március 11. - Sparrow

Sziasztok!

Könnyen elképzelhető, hogy Shimizuék is osztották a véleményemet az első résszel kapcsolatban, ugyanis a folytatás kategóriákkal jobban sikerült.

A történet ismét több szálon fut. Az egyiken három diáklányt követhetünk nyomon, akik viccből merészkednek be a film elején abba a bizonyos házba. Egy másik szál egy Amerikában élő családról szól, akiknek az otthonába valamilyen úton módon megérkezik az átok. A harmadik szál Az első rész központi karakterének, Karennek( Sarah Michelle Gellar ) a húgával, Aubreyval ( Amber Tamblyn ) foglalkozik, akit a lányok anyja küld Tokióba, hogy hozza vissza nővérét. Természetesen hamarosan ő is betéved a házba.

Ahogy már, fönt is írtam, ez a rész sokkal jobban sikerült, mint az első. Ez nagyban köszönhető annak, hogy itt már normális, sőt, kifejezetten jó színészi játékokat kapunk. A több szálon futó történetet is sokkal jobban használták ki, mint az első részben. Itt ugyanis a szálaknak van közük egymáshoz, de többet ezzel kapcsolatban nem szeretnék elárulni. A félelemfaktor tartotta a színvonalat, talán még kicsit túl is tett rajta.

Röviden tudtam csak leírni, amit Az átok 2 - ről gondolok, ugyanis alapjaiban ugyanaz, mint az első rész, de ezt a filmet az alkotók sokkal jobban eltalálták.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr912731483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása