Movie Tank

The expendables

2010. október 17. - Sparrow

Sziasztok!

Ma a The expendables, avagy A feláldozhatók lesz terítéken. Tegnapelőtt volt alkalmam megnézni moziban ezt a filmet és sokkal jobbat kaptam annál, mint amit vártam. Ez egy jó film. :) Persze sejtettem, hogy ilyen szereplőgárdával ki fog lógni az akciófilmek közül. Sylvester Stallone magán kívül belepakolta a filmbe Hollywood összes népszerű akciószínészét. Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren. Ők mind szerepelnek a filmben. A főgonoszt pedig Eric Roberts alakítja. És egy jelenet erejéig feltűnik Bruce Willis és Arnold Schwarzenenger is.

theexpe.jpgFőhőseink egy zsoldoscsapat tagjai, akik különböző megbízásokat teljesítenek. A film elején láthatjuk is egy nagyon látványos túszmentő akciójukat. A történet középpontjában az a sziget áll, amit Garza tábornok ( David Zayas ) irányít  méghozzá komoly függésben James Munroe - tól ( Eric Roberts ). Hőseinket felbérelik a tábornok megölésére.

A történetről igazán nem írnék többet. A film tele van látványos és nagyon jól megcsinált akciójelenetekkel. Stallone megint csak bizonyította, hogy egyszerre három szerepben is megtudja állni a helyét. Az akciójelenetek reálisak, ha valakit fejbe lőnek, abból nem egy piros pötty lesz a homlokán. :) Bár néha úgy láttam, hogy a tűz oda lett csak animálva, és szerintem ez elég rosszul nézett ki.

A filmben kapunk jó pár poént, beszólást, oltogatást, amik illenek is a filmbe és megállják a helyüket benne. Poénforrás például Jet Li alacsonysága. :)

Az akciófilmek rajongóinak mindenképpen maradandó élmény lesz ez a film, de aki különösebben nem szereti az akciót, annak is tetszeni fog ( saját tapasztalat :) ).

Köszi, hogy elolvastátok! :)

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr652377693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.10.17. 11:09:47

Azért nincs benne az összes "akcióhős". Hol van pl Lorenzo Lamas ?:) XD
Egyébként tényleg elég jó, de nekem annyira nem tetszett, mint pl a Predators

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.17. 12:46:30

@FroG: Lamas nem vállalta el... Ilyen zs kategóriás szarba Lorenzo Lamas, ugyan már, ő nagyban utazik.:D
Amúgy nem kedden fogod megnézni?

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2010.10.17. 14:05:46

@Sparrow: De, de már vétkeztem régen, és letöltöttem még angolul :D

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.10.18. 11:07:11

Én annyira nem ájultam el tőle, mint sokan mások, de tetszett, és ilyet akciófilmre nagyon ritkán mondok :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.18. 16:47:25

@Dr.Jones: Én se vagyok egy nagy akciófilm rajongó.
süti beállítások módosítása