Movie Tank

Íme A hátrahagyottak harmadik évadának első teaser előzetese!

2017. január 26. - Sparrow

Damon Lindelof és Tom Perrotta drámával vegyes misztikus thrillersorozata, A hátrahagyottak idén befejezi pályafutását. Az április 16-án érkező harmadik évad teszi fel a pontot az i-re.

A sorozat legfőbb jellemzője, hogy még Lindelof korábbi észvesztőjénél, a Lost-nál is homályosabban fogalmaz, és jellemzően a kérdésekre is kérdéssel válaszol, ezzel tartva fenn a folyamatos nézői érdeklődést és feszültséget. Az ilyen jellegű narratív módszer hátránya az lehet, hogy a befogadói kíváncsiság végül egyáltalán nem elégül ki, így utólag sok rajongó megharagudhat a készítőkre. A Lost befejezését is kifejezetten gyakran szokták szidni a csalódott fanok.

Mindenesetre megérkezett az első teaser előzetes a nyolc epizódból álló zárószezonhoz. Megtudjuk belőle azt, ami eddig is nyilvánvaló volt: The end is near!

leftovers_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5812155233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása