Movie Tank

Elgondolkodtató fotósorozat: Világhírű filmsztárok mutatták meg valódi arcukat a kamerának

2016. december 28. - Sparrow

Ám azt nem árulják el nekünk, hogy melyik pózuk a közönség felé mutatott jelmez, ha úgy tetszik, és melyik a valódi belső világukra jellemző beállítás. Ezt a befogadónak magának kell eldöntenie, de ehhez persze segítségül lehet hívni a filmélményeket.

Andrew H. Walker a Torontói Filmfesztiválon állt elő a nagyszerű ötlettel. A jelenlévő hírességek közül összeverbuvált egy csokorra valót, majd leültette őket egy asztalhoz, ahol a sztároknak meg kellett mutatniuk nyilvános és magánjellegű gesztusaik, érzelmeik kontrasztját.

A nagyszerű fotósorozaton láthatjuk, ahogy Gerard Butler sármosan vigyorog, de a másik oldalon eléggé határozatlan pózba vágja magát, továbbá megfigyelhetjük többek között a mindkét beállításban szomorúnak tetsző Jennifer Connelly-t, az ijesztő Rami Malek-et, a hülyéskedő Bryce Dallas Howard-ot és Amy Adams gyönyörű kisugárzását is.

A tovább mögött galéria található. 

arc17_1.jpg

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

 

Forrás: Player.hu

Fotók: Andrew H. Walker

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2512076909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása