Movie Tank

Váratlan fordulatot ígér a Halálos iramban 8 - Itt az előzetes!

2016. december 12. - Sparrow

Vin Diesel sem gondolhatta a kezdetek idején, hogy autós-zúzós moziszériájának akkora sikere lesz, hogy nem egy, nem kettő és nem is három, hanem mindjárt hét folytatást fognak készíteni hozzá. Ráadásul ez még mindig nem a zárszó.

A Halálos iramban-franchisenak minden esélye megvan arra, hogy a valaha látott leghosszabb moziszériává nője ki magát. Tény és való, ezek a produkciók filmművészetileg nem képviselnek túlságosan magas színvonalat, viszont a széles nézőközönségben terebélyes rajongótáborra találnak.

A legutóbbi, kifejezetten korrektre sikerült hetedik epizód után tavasszal megkapjuk a legújabb antifizika órát, amihez most végre megérkezett az első előzetes. Úgy néz ki, hogy a produkció megpróbál valami újat mutatni, így már az előzetes is a főkonfliktusnak ígérkező fordulatra épül fel. Dominic Toretto a családja ellen fordul, azok ellen, akikért korábban bármit megtett volna. Persze nyilván jó oka van rá, ami feltételezhetően a ridegen dögös Charlize Theron karaktere körül keresendő.

A tovább mögött a trailer.

furiousposter.jpg

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr1612041947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása