Movie Tank

Már be is jelentették az új Pókember-film folytatását

2016. december 10. - Sparrow

Tegnap debütált a Spider-Man: Homecoming első teljes előzetese, ami kifejezetten hangulatos, vicces és pörgős szórakozást ígér. Felsőbb körökben annyira biztosnak vélik a sikert, hogy már be is indították a második felvonás előkészítését.

Persze valószínűleg jogosan számolnak magas bevétellel, hiszen Pókember továbbra is az egyik, ha nem a legnépszerűbb Marvel-karakter, ráadásul végre az MCU szereplőjeként láthatjuk, oldalán Tony Starkkal. A második rész 2019 július 5-én érkezik a mozikba.

A Homecoming történetében a korábbi manifesztációknál is fiatalabb Peter Parker a gimnazisták tipikus problémáival fog küzdeni, miközben szembeszáll a városra leső veszedelemmel, ami Michael Keaton Keselyűjének képében érkezik.

spiderman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr7812037929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petrus Rosidus Maximus 2016.12.12. 22:11:04

Kell az a Pókember folytatás, mint villany a tanyára! :-)
süti beállítások módosítása