Movie Tank

Will Ferrell eSport-bajnokot alakíthat

2016. december 08. - Sparrow

Az eSport 21. századi digitális társadalmunk egyik rohamléptékben fejlődő és egyre népszerűbbé váló szenvedélye. Ezt mi sem bizonyítja jobban a teltházas arénákban megrendezett bajnokságoknál.

Aktuális filmalapanyagnak is tökéletesen megfelel ez a modern szociológiai elem, így érkezik is hamarosan egy vígjáték a témában. A főszerepre a hülyeségekre általában kapható Will Ferrell szerződött le, így elég biztosak lehetünk abban, hogy a produkció nem éppen komoly hangvételben mesél majd az eSportról.

Ferrell komikusi vénája hajlamos a végletességet kihozni az emberekből. Sokan imádják enyhén bandzsa, kissé lökött kisugárzással rendelkező ábrázatát, mások viszont messzire elkerülik filmjeit. Meglátjuk, legközelebb képes lesz-e még több emberhez eljutni és új rajongókat szerezni.

ferrell.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3712030205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása