Movie Tank

A kínaiak teljesen elszálltak - Mad Max-utánzatot készítettek

2016. november 25. - Sparrow

George Miller három évtizeddel nagy sikernek örvendő trilógiája után visszatért Mad Max lepusztult, posztapokaliptikus világához, hogy az akciófilm történetének egyik, ha nem  a legjobb folytatását/rebootját alkossa meg. A harag útja ütős, gyönyörűen fényképezett, látványos és hangulatos filmélmény, ráadásul érkezik a folytatás.

Előbb azonban megnézhetjük a film kínai verzióját, a mozi-fanatikus ázsiai országban ugyanis fogták George Miller történetét és a maguk képére formálták. Nyilván nem lopásról van szó, hiszen a hasonlóság teljesen egyértelmű, nem is próbálják titkolni. Inkább egyfajta tisztelgésnek, vagy talán paródiának minősíthető a produkció. Az előzetes mindenesetre megér egy misét, nem hosszú.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6411997166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása