Movie Tank

Lélegzetelállító képeket tettek közzé az Avatar-élményparkról

2016. november 21. - Sparrow

Még valószínűleg el kell telnie némi időnek addig, amíg elutazhatunk Westworld-be, hogy androidokkal vívjunk tűzpárbajt és a valódira tényleg szinte mindenben a megtévesztésig hasonlító prostikkal ismerkedjünk.

Ám addig is elrepülhetünk Floridába - ami mondjuk szintén nem túl olcsó mulatság -, ahol a tervek szerint jövő nyáron megnyílik a Pandora - The World of Avatar elnevezésű kalandpark, amelynek célja, hogy megidézze James Cameron emlékezetes látványvilággal operáló és hamarosan folytatásokkal is kiegészülő, monumentális sci-fijének környezetét.

Közzétettek néhány képet, amelyek egyfajta előzetes illusztráció gyanánt lefestik, hogy milyen nagyszerű élményeket gyűjthetünk, amennyiben úgy döntünk, hogy valamikor a jövőben ez a létesítmény lesz nyaralásunk úti célja.

avatar7.jpg

avatar.jpg

avatar2.jpg

avatar3.jpg

avatar4.jpg

avatar5.jpg

avatar6.jpg

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2211985694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meridian74 2016.11.23. 01:20:50

Amúgy mi a helyzet a filmekkel? Mármint az Avatar 2 és 3-al? Valami hír van már ezekről?

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2016.11.23. 07:20:25

@Meridian74: Jelen állás szerint 2018-ra várható a második rész, majd 2020-tól '23-ig évente még három folytatást terveznek bemutatni.
süti beállítások módosítása