Movie Tank

Íme egy rakás fotó a The Defenders Marvel-sorozat forgatásáról

2016. november 18. - Sparrow

Mióta a Marvel bekeményített, és mozis látványfilmjei mellé behozta a sötétebb hangulati tónussal működő Netflix-sorozatokat, valószínűleg az MCU rajongótábora is kiszélesedett. A folyamat pedig nem áll meg, ugyanis Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage saját sorozatai után hamarosan érkezik a The Defenders című csapatsztori, amelyben mindhárom karaktert láthatjuk, ráadásul hozzájuk csapódik még Vasököl is (aki persze hamarosan szintén megkapja saját önálló szériáját). Sőt, mi több, az IMDB szerint Jon Bernthal Megtorlója is tiszteletét teszi.

Most a Comingsoon.net jóvoltából egy rakás forgatási fotót nézhetünk meg, amelyek mondjuk nem árulnak el sokat, ám annál több lehetőséget adnak a találgatásra. A tovább mögött galéria.

defendersset_12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3411969701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása