Movie Tank

Leesik az állad a Kong: Koponya-sziget új előzetesétől!

2016. november 17. - Sparrow

Ebben a filmben minden nagyon nagy lesz. De tényleg annyira nagy, hogy némelyek talán Lumiéreék korai vetítéseit megidézve fognak kiszaladni a moziteremből. 

A trailer alapján nehéz megmondani, hogy dramaturgiailag jó lesz-e ez a film, de az biztos, hogy a CGI-technológia újabb szintlépésnek következő bizonyítékát láthatjuk majd a vásznon. King Kong félelmetes és óriási, de a videóban feltűnő többi szörny is emlékezetes, már most.

A márciusban érkező produkció főszerepeiben Brie Larson, Tom Hiddleston és Samuel L. Jackson, tehát színészi fronton valószínűleg nem lesznek gondok.

Most pedig tessék eltátani a szájakat:

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4711968553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba121 2016.11.18. 10:38:49

Csak azt mondja meg valaki, miért van az a szőke nő a képeken, amikor soha egy szót se szól?

Dauphen 2016.11.18. 10:43:28

Attol kéne leessen az állunk hogy minden nagy? A transformersben is nagy minden, mégis unalmas. Mint ahogy ez a tré-ler is.

Void Bunkoid 2016.11.18. 12:11:16

Hátöööö...ez a film úgy látom, az 1976-os Guillermin-féle King Kong-remakere akar hajazni, többek között a túlságosan emberszerű kiállása is ezt sugallja. A Jackson-féle Kong sokkal szerethetőbb volt - igaz, az meg pont abban távolodott el a King Kong-mítosztól, hogy az első, 1933-as állat is túl antropomorf volt, Jackson Kongja meg egy az egyben egy b*szott nagy gorilla volt, aki ha éppen nem tört-zúzott, egyenesen cuki volt :)
süti beállítások módosítása