Movie Tank

A Főnix történetével folytatódhat az X-Men

2016. november 14. - Sparrow

Szép kis franchise bontakozott ki bő tizenöt esztendő alatt X-Men cím alatt. Három önállóan is értelmezhető, de fontos pontokon egymáshoz kapcsolódó trilógia látott eddig napvilágot. A Patrick Stewart és Ian McKellen nevével fémjelzett első hármas mellett Jamey McAvoy X-professzorával egy előzménysorozaton is túl vagyunk, jövőre pedig befejeződik Rozsomák spin-off szériája.

Ám mivel a mozirajongók és a képregényolvasók egyaránt nagyon szeretik ezt a történetfolyamot, a gyártás valószínűleg eztán sem áll le. Egy közelmúltban felröppent hír szerint a két korábbi filmben, Az ellenállás végében és az Apokalipszisben is tárgyalt Főnix-szál folytatódhat.

Az első trilógia Famke Janssen-féle Jean Grey-karakterével már alaposan kifejtették a konfliktus lényegét. A fiatal telepata nőről fokozatosan kiderül, hogy még Xavier professzorénál is nagyobb hatalom rejtőzik benne, amit nem tud megfelelően kontrollálni, így eluralkodik rajta a Főnix, énje sötét, veszélyes oldala (ami eredetileg egy idegen erőből eredeztethető). Sophie Turner elég jól feldolgozta a figurát az előző X-moziban, így biztosan lazán venné az akadályt.

Reménykedjünk benne, hogy a produkció hamarosan elkészül!

xmen_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3511959945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása