Movie Tank

Ezt nézed novemberben - Mozipremierek az ősz utolsó hónapjában

2016. november 06. - Sparrow

Közeleg a karácsonyi filmszezon, na meg érkezik a díjátadók időszaka is. Eme érdekfeszítő néhány hónap megelőlegezéseként már novemberben is lesz mire beülni a filmszínházakban. Marvel és a varázslóvilág, egy suttyó télapó és még érdekesnek ígérkező magyar produkciók is érkeznek.

Na de lássuk címek szerint!

beasts_2.jpg

Doctor Strange

premier: november 3.

Erre már nem is kell várni, hiszen csütörtök óta játsszák a mozik. A Marvel legújabb filmjével a nyers erő és a csillagközi harcosok mellé behozza a mágiát is pazar látványvilággal és Benedict Cumberbatch játékával fűszerezve. Elemzésemért kattints ide!

 

Érkezés

premier: november 10.

Denis Villeneuve hozza az év scifijét. Bitang erős emocionális világ és sodró lendületű történet az idegenekkel való első kapcsolatfelvételről, ami talán még soha nem tűnt ennyire hitelesnek. Amy Adams is kiváló a főszerepben, szóval ez a mozi tényleg kihagyhatatlan! Elemzésemért kattints ide

 

A martfűi rém

premier: november 10.

Ha valamikor, akkor most kell bízni abban, hogy megszületik hazánk színeiben egy fasza sorozatgyilkosos thriller. Jól beleillene az utóbbi években zajló magyar filmreneszánsz összképébe. Az előzetes biztató, a produkció mindenképpen érdekesnek tűnik, de azért lehet még itt buktató bőven. A színészi játékok például elég gyengének hatnak a trailerben, de persze reméljük a legjobbakat.

 

Legendás állatok és megfigyelésük

premier: november 17.

Manapság már azok a franchise-ok is az univerzumépítési trend áldozataivá válnak, amelyeknek nem igazán lenne szükségük erre a megtiszteltetésre. Természetesen az ítélkezés előtt mindenképpen várjuk meg a Harry Potter világában játszódó fantasyt, hiszen az például egészen biztos, hogy a látványvilág gyönyörű lesz. Reménykedjünk hasonlóan színvonalas történetben!

 

Éjszakai ragadozók

premier: november 17.

A hónap váratlan meglepetésfilmje lehet ez a különös hangulatú pszichothriller, ami akár újabb szintlépést is hozhat Amy Adams karrierjében. Na meg itt lesz még Jakey Gyllenhaal is, aki elég biztos kézzel választ szerepeket, rossz filmekben nemigen szokott feltűnni.

 

Az utolsó emberig

premier: november 17.

A jellegtelen magyar címmel ellátott akciófilm Mel Gibson visszatérése a műfajhoz. Meglepően korrekt, szórakoztató kikapcsolódás némi egészen okos filozófiai felhanggal. Ja és a főszereplő kiválóan hozza a vérszomjas apukát. Elemzésemért kattints ide!

 

Tapló Télapó 2

premier: november 24.

Minden idők talán legjobb karácsonyi fekete komédiájának folytatása hasonlóan betegnek és merésznek ígérkezik. A részeges és életunt Billy Bob Thornton azóta sem tanulta meg tisztelni környezetét. De miért is tanulta volna, hiszen pont ilyennek szeretjük!

 

Bezárva

premier: november 24.

Lehet, hogy tucathorror lesz, de az előzetes simán kilátásba helyezi a színvonalas borzongás lehetőségét is. Naomi Watts neve mindenképpen jól mutat a stáblistán, a többit pedig majd meglátjuk.

 

Cop Mortem

premier: november 24.

És hónap végén még egy magyar film. Igazi jóféle trashnek tűnik, ami persze lehet, hogy gyenge lesz, de akár még kellemes bűnös élvezet is kisülhet belőle. Az ismert nevekből álló gárdára minden esetre alaposan ráfeküdtek az alkotók.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr4511932487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása