Movie Tank

CineFest!

2014. szeptember 07. - Sparrow

Kedves Olvasók!

11. alkalommal kerül megrendezésre a Jameson CineFest, azaz a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál! A rendezvény szeptember 12.-én, tehát a következő pénteken veszi kezdetét, és eltart egészen a hónap 21. napjáig.

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a Movie Tank egyszemélyes stábja jelen lesz a fesztiválon!

cinefest.jpg

Sajnos az egyetem, illetve a fesztivál rendezősége által biztosított vendégéjszakák limitált száma miatt nincs lehetőségem a rendezvény teljes időtartama alatt jelen lenni, így csak az első hétvégére utazom le (vagy fel, ahogy nézzük). Leginkább 12.-én, és 13.-án fogok aktívan részt venni a CineFest életében, a vasárnap már inkább a hazautazásról fog szólni. A saját magamnak összeállított programom természetesen változhat még, akár ott helyben is, de nagyjából már tudom, hogy miként fog festeni számomra ez a két nap. Előreláthatólag összesen hat filmet fogok megtekinteni, amelyekről természetesen a lehető legrövidebb időn belül írok elemzést. A filmkritikákon kívül fogok készíteni egy összegző posztot is, ami a CineFest-et, mint rendezvényt veszi górcső alá. Hogy ezeken kívül még milyen bejegyzéseket lesz alkalmam készíteni a fesztivál kapcsán, az majd elválik. Hogy mikor lesznek kint a miskolci posztok, azt nem tudom megmondani, de valószínűleg a jövő hétvégével (szeptember 13-14.) kezdődő, és a rákövetkező hét közepéig tartó időszakban fog sor kerülni a cikkek publikálására. Nem kizárt, hogy a CineFest-es posztok sorába beékelődnek nem CineFest-es posztok is, de ezen ne zavartassátok magatokat, mert az előbbi kategóriába tartozó írások elején jelezni fogom, hogy ezek a cikkek a miskolci rendezvényhez tartoznak.

A blog hamarosan betölti negyedik születésnapját, és azt hiszem ezt az alkalmat nem is lehetne ennél szebben megünnepelni! Ezúton is köszönetemet szeretném kifejezni a fesztivál rendezősége felé, amiért lehetőséget biztosítanak számomra a részvételre!

Pénteken kezdődik! Figyeljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr696665481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása