Movie Tank

Olvasói Hét után

2014. július 14. - Sparrow

Tegnap este befejeződött a IV. Olvasói Hét. Sokféle filmet kértetek, így sikerült egy igazán változatos programot összeállítani. Volt szó régi és új produkciókról, mesterművekről, átlagosabbnak mondható alkotásokról, és gyengébben sikerült darabokról is. Szerepeltek filmek a világ minden tájáról, itt volt Észtország, Japán, Dánia, az USA, Magyarország, Anglia, Dél-Korea, és Olaszország is. A pozitív visszajelzések és a nagyarányú Index-jelenlét alapján nyugodt szívvel merem sikeresnek nyilvánítani a IV. Olvasói Hetet. Köszönet mindenkinek, aki velem tartott, és persze óriási köszönet mégegyszer azoknak, akik küldtek filmcímeket! Remélem azok is elégedettek a beküldők közül, akik nem jeleztek vissza kommentben.

Egy kis kulisszatitok: Ez volt az első olyan Olvasói Hét, amelynek kezdetekor már mind a 21 írás behűtve várta, hogy kikerüljön a blogra. Ezt egyik korábbi olvasó hétnél sem sikerült megcsinálnom. Volt némi szándékosság is a dologban, ugyanis nyilván észrevettétek, hogy az elmúlt hónapok során voltak olyan időszakok, amikor napi kettő, fix időben kikerülő bejegyzés volt a blogon. Kísérleteztem, és rájöttem, hogy nekem tetszik ez a rendszeresség. Az Olvasói Hét azért is jött kapóra, mert így, hogy minden írást előre megcsináltam, volt egy szabad hetem, így készíthettem a későbbi posztokat, ami azt jelenti, hogy majdnem egy hét előnyt sikerült kiépítenem magamhoz képest, ami pedig azt jelenti, hogy végre hosszú távon is fenn tudom tartani a 2 poszt/nap rendszert. Szóval mostantól érdemes lesz minden nap felnézni a blogra, hiszen reggel nyolckor és délután négykor is lesz friss tartalom. Az új rendszer ma kezdődik, ez a nyolcórás bejegyzés, délután pedig jön egy elemzés. Aztán holnap megint 8 órakor és 16 órakor, és így tovább, remélhetőleg mindörökké. ;)

A IV. Olvasói Hét posztjait itt találjátok meg egybegyűjtve.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr616505917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.14. 08:35:17

tényleg nagyon jó volt, ha van időd simán lehetne sűrűbben is.
süti beállítások módosítása