Movie Tank

Elhunyt Paul Walker

2013. december 01. - Sparrow

paul-walker-workout.jpgSokkoló hír várta ma reggel a filmvilág ébredését. Tegnap ugyanis autóbalesetben életét vesztette Paul Walker, aki csupán néhány hónappal ezelőtt lépett a negyedik X-be. Szomorú módon ironikus, hogy pont egy autóban ülve érte a halál a színészt, még akkor is, hogyha nem ő vezetett. Legismertebb szerepe Brian O'Conner életre keltése volt a Halálos iramban-széria filmjeiben. Voltak még más munkái is, de kétségtelenül az autós-adrenalinpumpa franchise miatt vált ismertté a neve. Tragikus csapás, hiszen egy nagyon fiatal emberről beszélünk, aki előtt még számos ígéretes lehetőség állt.

Nyugodjék békében!

Ide kattintva láthattok néhány videót Walker ismerősének lángoló autójáról és a helyszínelésről. Borzalmas baleset lehetett, az autóból gyakorlatilag a bal első kerék kivételével nem maradt semmi felismerhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr335670078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monrowia 2013.12.01. 23:38:40

Tényleg halálos volt az iram.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.02. 09:58:35

@Monrowia: morbid, de ez nekem is eszembe jutott. :S

Nyugodjék Békében!
süti beállítások módosítása