Movie Tank

Sorozatok hete!

2013. március 31. - Sparrow

A sorozatrajongóknak a következő néhány nap valóságos Kánaánnak is megfelelhet, hiszen nagy dolgok esedékesek a tévés világban, amelyekből természetesen én sem akarok kimaradni. Lássuk, milyen sorozatokkal kapcsolatos posztokra számíthattok a jövő hét folyamán!

wdead.jpgElőször is, Amerikában ma este befejeződik a The Walking Dead harmadik, és eddig egyértelműen legjobb évadja. Frank Darabont és a fantasztikus színészgárda, meg persze a maszkmesterek minden eddiginél jobban kitettek magukért. Ha az évadzáró epizód is olyan jó lesz, mint az egész szezon, akkor tényleg nem lesz okunk panaszra. Az egész harmadik évadról olvashattok majd egy bejegyzésben valamikor a jövő hét első fele folyamán.

Game-of-Thrones-Season-3-Posters.jpgAztán itt van, ó, igen, tényleg itt van a Trónok harca harmadik évadjának nyitóepizódja! Ahogy azt már korábban írtam, A tűz és jég dala ciklus harmadik kötete, a Kardok vihara szolgál a szezon alapjául, ami szerintem Martin eddigi legjobb munkája a könyvsorozaton belül. Érdekesség, hogy a mostani divattal élve a regényt két évadra bontották, de az eredetit ismerve látatlanban elárulhatom, hogy az eddigi legmozgalmasabb szezon elé nézünk. A Valar Dohaeris című nyitórész a tengerentúlon ma kerül bemutatásra, nálam, ha minden jól megy, már holnap este felé olvashattok róla.

hannibal_tv_poster_1.jpg

Végezetül pedig itt van egy igazi zsákbamacska, a Hannibal. A cím nem véletlen, a széria cselekménye valóban Lecter doktor köré csoportosul. Kezdeti garanciának Mads Mikkelsen a kannibál Hannibal szerepében talán elég is. Az első részt csütörtökön tűzik műsorra, tehát itt péntek este felé már olvashattok is róla. Reméljük a legjobbakat!

És ha ez még nem lenne elég, az újdonságok mellett az American Horror Story második évadjáról is olvashattok majd. Tehát egy igazi sorozatos hétre lehet számítani, itt, a Movie Tankon. Tartsatok velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr55185433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.01. 15:10:47

a hannibalt még nem láttam, de annyira promózzák, hogy csak meg kellene sasolni.
süti beállítások módosítása