Movie Tank

II. Olvasói Hét Összegzés

2012. augusztus 27. - Sparrow

A tegnapi napon immár másodszorra zárult sikeresen a Movie Tank Olvasói Hete. A program talán még az első alkalomnál is izgalmasabbra sikeredett, hiszen jóval több olvasó kért filmeket, aminek nagyon örültem. A kommentek alapján azt szűrtem le, hogy ti is elégedettek voltatok ezzel a nagyszabású projekttel, de aki úgy érzi, hogy még összegezné a véleményét a Hétről, az itt, kommentben nyugodtan megteheti. Sokféle-fajta film került terítékre, sokféle korszakból, számos országból, így végig változatos volt a napi elemzés-összeállítás. Ide kattintva áttekinthetitek a teljes Hetet.

Nem látom semmi akadályát egy 3. Olvasói Hét megrendezésének, de hogy ez mikor lesz esedékes, azt még nem tudom. Talán valamikor Karácsony környékén. Természetesen időben értesítelek majd titeket.  

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr864734500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2012.08.27. 12:37:19

Nagyon jó és színvonalas volt az olvasói heted! Jó ötlet ilyenből többet csinálni. És külön köszönet hogy az én filmjeim közül is választottál.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.27. 14:50:16

jó volt, jöhet a következő bármikor. :D
süti beállítások módosítása