Movie Tank

A jövőről

2012. augusztus 02. - Sparrow

Régebben is publikáltam hasonló posztokat, és most elérkezettnek láttam az időt, hogy újra megosszak veletek egy kis előrejelzést, hogy tudjátok, mire számíthattok az elkövetkező hónapokban, itt, a blogon. Ez azért is fontos, mert rendkívül izgalmas időszak elébe nézünk. Először is leszögezném, hogy a későbbiekben total_recal_poszter.jpgmegemlítésre kerülő előrejelzéseken kívül még sok más bejegyzés is lesz, most csak a legfontosabbakat fogom kiemelni. Először is itt van még egy hónap a nyárból, és akárcsak a nemrég befejeződött július, úgy az augusztus is nagy reményekkel kecsegtet a mozilátogatók számára. Itt, a Movie Tankon olyan premierfilmekről olvashattok majd elemzéseket/kritikákat, mint a Ted és A feláldozhatók 2, továbbá publikálásra fog kerülni egy Merénylet vagy reform cikk, melyben a két hét múlva mozikba kerülő Az emlékmást fogom összehasonlítani az 1990-es eredetivel. Rövidesen folytatódik a 4. évad a Batman és Robinnal, melyben minden idők leggyalázatosabb képregény adaptációját fogom bemutatni. Szeptembertől több sorozatepizód kritikát is olvashattok majd, sons-of-anarchy.jpghiszen három igen híres széria indít új évadot. Figyelemmel fogom követni, írások formájában is a Sons of Anarchy 5., a Dexter 7., illetve az Odaát 8. évadát. Minden egyes epizódról fogok kritikát készíteni. Mindezen kívül tervezem még Ingmar Bergman híres trilógiájának ( Tükör által homályosan, Úrvacsora, A csend ) kielemzését is, valószínűleg három külön bejegyzésben, és napokon belül írást publikálok a Lilja 4-ever rendezője, Lukas Moodysson, 1998-as filmjéről, a Redvás Amalról. Továbbá egy kevésbé ismert Clint Eastwood western, az Akasszátok őket magasra című produkció is terítékre kerül hamarosan. És persze ne feledkezzünk meg az augusztus 20.-án induló II. Olvasói Hétről sem, ahol a ti kéréseitek alapján fogok filmelemzéseket publikálni. Ami a filmes toplistákat illeti, rövid időn belül 300_comic.jpgesedékes egy rangsor a '80-as évek legjobb akciófilmjeiről, illetve tervezek egy legnyomasztóbb hangulatú filmeket rangsoroló toplistát is, de ez utóbbi még erősen kezdetleges 722097F.giffázisban jár.  A közeljövőben nagy szerep fog jutni a Rendhagyó rovatnak is, ugyanis nagy erőkkel dolgozom A 20 legjobb képregény listámon, melyet megelőzően valószínűleg még Frank Miller 300 című képregénye is terítékre kerül egy külön bejegyzésben. Továbbá A tűz és jég dala ciklus legfrissebb kötetéről, a Sárkányok táncáról is érkezik majd egy publikáció.

De természetesen egyéb filmes hírek, előzetesek, a fentebb említett címeken kívül más filmekről készített kritikák is jönnek majd, amik egyelőre nyilván nincsenek betervezve.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr344692363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.02. 20:40:07

a sons-ra meg a dexterre kíváncsi leszek azt én is nézem.

a képregényes is jól hangzik, sőt... El is gondolkozok, hogy kommenteljem a sajátomat, ha sikerül...

Bruse · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.08.02. 22:51:27

Hmm... Bergman, Modysson, nyomasztó filmek. Felettébb kecsegtetően hangzik! :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.03. 09:07:43

fél éjszak a top 20as képregénylistámon kondolkodtam. :D

nem lesz egyszerű.
süti beállítások módosítása