Movie Tank

Doggfather: A Penge éle - Hamarosan!

2012. július 09. - Sparrow

Eddig nem volt szokás a blogon, hogy mások írásait publikáljam, de ez mostantól megváltozik, méghozzá az egyik olvasóm, a Movie Tankot nemrég felfedező, de azóta hű kommentelővé vált doggfather kezdeményezésére, aki nemhogy egy vendégírást, de egy komplett sorozatot szeretne hozzátenni a Tank repertoárjához. És ezzel a lendülettel át is adnám a szót a kollégának, aki elmondja, hogy pontosan miről is van szó!

 

A Penge éle 0. rész.

 

Mielőtt a képregényfilmek reneszánsza elkezdődött (Pókember, X-men), mielőtt a homi vámpírok divatja „elharapódzott” színre lépett az egyik „legvászonképesebb” legkönnyebben átültethető hős Blade- a Penge.

blade.jpg

A (szerintem nagyon jó) Megtorlós írás elgondolkodtatott, és lehetőséget/megjelenést kaptam Sparrow-tól. Egy sorozatban szeretném bemutatni a trilógiát megért Wesley Snipes filmeket, majd a 12 részes sorozatot Sticky Fingaz főszereplésével, és megkoronáznám a 2011-es Marvel anime 12 részes sorozattal.

(esetleg kitérnék egyéb megjelenésére is, ha van rá igény)

Szóval káming szún…


A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr954637828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.11. 14:47:00

csak óvatosan a cincálással. ;)
Még csak most kezdem az írást. :D
süti beállítások módosítása