Movie Tank

Érkezik a Fekete párduc

2012. június 06. - Sparrow

Black_Panther_comicbookart.jpgAz ezredfordulón kezdődött minden. A Marvel adaptációk elözönlötték a mozikat. Korábban is filmre vittek már néhány történetet, de ami 13 éve folyik, az maga a képregényrajongók Édenkertje. A közeljövőben már biztosan érkezik a Vasember 3, a Thor 2, és 2014 tavaszán a következő Amerika Kapitány is a vásznakra kerül. Most egy újabb hősnek adtak lehetőséget, hogy a mozikban is bizonyítsa tehetségét. Ő a Fekete párduc. Története azért különös, mert emberi alteregója T'Challa egy ország, Wakanda uralkodójának született, ám miután apját megölik, bosszút esküszik. Mint a legtöbb népszerű Marvel hőst, a párducot is Stan Lee találta ki, és Jack Kirby vetette először papírra. Elsőként a Fantastic Four 52. számában jelent meg, később pedig csatlakozott a Bosszú Angyalaihoz is. A stáb és a színészgárda tagjait eddig teljes homály fedi, de a premier valamikor 2014-ben esedékes.

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr24568850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.06. 15:51:50

ki fogja játszani???

Ezek szint Luke Cage film nem lesz??

(már csak abból gondolom, hogy egyszerre két afro hős sok lenne)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.06. 15:54:50

@doggfather: Igazából a teljes stáb kilétét homály fedi még, ez egy teljesen friss hír, amint lesz valami újdonság, publikálom. Szerintem ettől még simán lehetne Cage film, miért ne tolhatná két afro hős? :-)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.06. 17:09:37

@Sparrow: szerintem is lehetne, én is örülnék neki, de marketing szempontból ilyen közel egymáshoz két hasonló hős (nincs képesség, Angyalok, fekák) nem jön ki szerintem.
süti beállítások módosítása