Movie Tank

1 éves a Movie Tank!!!!

2011. szeptember 14. - Sparrow

Sziasztok!

Hát eljött ez a perc is! Percre pontosan egy évvel ezelőtt publikáltam az első bejegyzést a blogra. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem, hogy az elmúlt egy évben alkottam valami maradandót. Úgy érzem, sikerült letennem valamit az asztalra. Az elmúlt egy évvel, tehát a blog indulásával igazán elégedett vagyok. Remélem még nagyon sok szülinapot ünnepelhet a Movie Tank!

Az egész azzal kezdődött, hogy 2010 augusztusában rátaláltam a Baaadmoviesra. Nézegettem a videóikat, és nagyon tetszett, amit csinálnak. Hamarosan regisztráltam egy indapasst Sparrow néven és 2010 augusztus 14. - én létrehoztam a Movie Tankot. Nagy örömömre az első írásomhoz Blacksheep kommentelt is rögtön. Ennek nagyon örültem. Kezdetben úgy terveztem, hogy csak írásos kritikákat fogok készíteni. Ez a kezdeti elképzelés akkor változott, mikor Froggal elhatároztuk, hogy egy videós élménybeszámolóban beszélünk a He7edik című filmről. Ezután hamarosan készítettünk a Viharszigetről is egy beszámolót. Ebből egy nagy együttműködés lett a Movie Tank és a Perfect Insanity között, ami egy hónapja sajnos véget ért, de decemberben hál' Istennek újra indul. Szóval a Froggal közös videók hatására megjött a kedvem a videós filmelemzéshez, így 2010 októberében elindítottam a Movie Tank 1. évadát. Azóta összesen 25 videót csináltam, jelenleg a 3. évad van folyamatban. Idén nyáron neveztem a II. Filmelemzők Oscarjára, amelyen remélem jó eredményt fogok elérni. Mindemellett természetesen folyamatosan ontottam magamból az írásos kritikákat, és készítettem 11 toplistát is, melyek között akad videós és írásos munka is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a blog az elmúlt egy évben végig nagyon aktív volt. Én imádom csinálni ezt az egészet, így soha nem volt kifogás, hogy mondjuk tanulnom kell. Összesen 288 bejegyzést publikáltam, a legaktívabb hónap 2011 augusztusa volt 38 poszttal.

A továbbiakban leírom, hogy az egyes rovatokon belül mennyi bejegyzés született, összeszedem a legjelentősebb mérföldköveket a blog eddigi történetében, illetve köszönetet mondok azoknak, akik nélkül most nem tarthatnék itt.

Összegzés:

Nézzük a rovatokat külön - külön!

Írások: Összesen 116 filmkritikát publikáltam az írások címke alá.

Fűrész - sorozat: Ez egy külön rovat a Fűrész - filmeknek, 7 kritikával.

Tematikus hétvégék: Eddig négy tematikus hétvégét csináltam horror, sci - fi, akció és thriller műfajoknak szentelve ezeket. Összesen 19 írás született ezen alkalmakkor.

Filmelemző videók: Azaz az 1., 2. és 3. évadok videói, plusz a Gorilla bácsi elemzése az Oscarra.

Élménybeszámolók: Összesen 7 önálló élménybeszámolót készítettem az elmúlt egy évben.

Froggal közös projektek: Egy nagyon tartalmas együttműködést tudhatunk magunk mögött. 15 élménybeszámolót, 8 Pro/Contra videót, 3 részes 2010 - összegzést és 1 díjátadót, 3 Színészgárda videót, 1 Mit várunk? videót, illetve kettő közös filmnézést vettünk fel együtt. A Második Közös filmnézést a Baaadmoviessal közösen csináltuk.

A Kategóriák oldaldobozban a fönt említett minden rovatot megtaláljátok!

Mérföldkövek:

Most pedig lássuk a blog legfontosabb megmozdulásait!

2010. 09. 14.: Kikerül az első filmkritika a Nevem senki című filmről.

2010. 09. 25.: Ekkor kerül ki a He7edikről szóló írásom, melynek köszönhetően később beindul a Froggal közös együttműködés.

2010. 09. 29.: A He7edik élménybeszámoló kikerülése, az együttműködés kezdete.

2010. 10. 03.: A Viharsziget élménybeszámoló kikerülése. Ezzel a projekttel vált biztossá, hogy létrejön egy tartós együttműködés.

2010. 10. 04.: A Top20 Kedvenc filmek listám kikerülése, mely a blog eddigi bejegyzései közül a legtöbb kommenttel büszkélkedhet.

2010. 10. 05.: Elindul az 1. évad a Predators 1. videójával.

2010. 10. 09.: Az első Pro/Contra videó kikerülése.

2010. 10. 14.: A kör című filmről született kritikám kikerülése, mely azóta szinte töretlenül uralja az olvasottsági listát.

2010. 11. 08.: Elindul az első Közös filmnézés, melyben a Gyilkos felvonót nézzük.

2011. 01. 03.: A 2010 - es filmeket értékelő díjátadónk publikálása.

2011. 03. 08.: Elindul a Színészgárda rovat Morgan Freemannel.

2011. 03. 17.: Elindul a 2. évad Az utolsó ház balra videójával.

2011. 04. 02.: A Perfect Insanityvel és a Baaadmoviessal közös filmnézés promo videója és a szavazás, melyben először videózhattunk együtt az úgymond példaképeinkkel.

2011. 04. 10.: Elindul a II. Közös filmnézés, melynek keretein belül a Nagymellű zombikat néztük.

2011. 04. 29.: Az első tematikus hétvége kezdete, mely a horror jegyében telt.

2011. 07. 13.: Publikálom a blogra a Gorilla bácsi videóját, mellyel nevezek a II. Filmelemzők Oscarjára.

2011. 07. 23.: Elindul a 3. évad a Távkapcs videójával.

2011. 08. 09.: Ekkor sajnos véget ér a Froggal közös együttműködésünk.

2011. 09. 11.: Biztossá válik, hogy Froggal újra összeállunk.

Az Archívum oldaldobozban az összes mérföldkövet megtaláljátok!

Köszönetnyilvánítás:

Sokaknak kell köszönetet mondanom, akik nélkül most nem tarthatna itt a Movie Tank. Először is lássuk azokat a blogokat, akik kitettek engem a link ajánlójukba:

További köszönetek:

Frognak a majdnem egy évig tartó, folyamatos és sikeres együttműködésért, a nagyon jó hangulatú közös videókért, és Photoshoppal nyújtott egyszerű, de nagyon fontos segítségeiért!

Turanga Leelanak a fantasztikus blogdesignért, melyet ráadásul teljesen önzetlenül készített el nekem.

Sorternek és Blacksheepnek a II. Közös filmnézésért, illetve a Filmelemzők oldalára kipublikált videóimért!

Ha valamit biztosan megtanultam az elmúlt egy évben, az az, hogy nagyon sokan lusták kommentelni. Így kincset ér egy - egy lelkes hozzászóló. A blog rendszeres, hű kommentelőinek hatalmas köszönet, azaz nektek: Frog, Bruse, Sh1mmy, Power, Dr. Jones, Rozmár úr.

 

Tehát a Movie Tank betöltötte első életévét, remélem még nagyon sok ilyen bejegyzést írhatok! A Kérdezz - felelek válaszolós videója holnap fog kikerülni!

Köszönöm az egy éves figyelmet, tartsatok továbbra is velem!

Üdv!

Sparrow

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr713227215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.09.14. 18:33:37

Boldog szülinapot a blognak, neked pedig Sparrow, gratulálok az eddigi munkádhoz :) Látszik, hogy szívvel-lélekkel vezeted a blogot - bár néha már-már betegesnek tűnik a lelkesedésed, de mondjuk szükséged is van ilyen hozzáállásra, ha meg akarod hódítani az internetet (bocs, ezt nem hagyhattam ki) :D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.09.14. 19:44:37

Gratulálok, remélem még minimum 5x ennyit megél a blog :)

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2011.09.14. 22:01:28

Boldog szülinapot kívánok a blognak! Nagyon örülök, hogy a kommentelőknél kiemeltél engem is. Elsősorban azért kommentelek ide nagyon sokszor, mert én is mint blogger át tudom érezni a helyzetet. Nagyon idegesítő tud lenni, ha csinál az ember egy videót, amibe csomó munkát beleöl és nem képesek rá reagálni az emberek komment formájában. A Kérdezz-felelek videót pedig kíváncsian várom.
süti beállítások módosítása