Movie Tank

A blog.hu szórakozik

2011. május 10. - Sparrow

Sziasztok!

Az elmúlt pár órában eddig még nem tapasztalt hibamennyiséggel szembesültem a blog.hun. A legidegesítőbb az, hogy időnként a blog nem jeleníti meg a mai kommenteket. Ez egy idő után megjavul, aztán megint eltűnnek a kommentek. A blogadmin sem működik kifogástalanul. Ezt a bejegyzést azért, írom, hogy senki ne ijedjen meg, ha elsőre nem jeleníti meg a blog a ma írt kommenteket. NEM ÉN TÖRÖLTEM KI ŐKET. Megfognak jelenni, csak valami gond lehet a szerverrel.

Köszönöm a megértést!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr52894080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.05.11. 10:53:24

Lassan kezd helyreállni a rend, de a tegnapi nap tényleg katasztrófa volt. Nálunk nemcsak a kommentek tünedeztek el, hanem időnként egy-egy bejegyzésnek is lába kélt. Egyelőre ma még nem tapasztaltam hasonlót, csak ahhoz kellett 5x frissítenem az oldalt, hogy megjelenítse a kommentdobozt, de ez legyen a legnagyobb baj.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.11. 13:26:16

Egyelőre úgy tűnik rendbe jöttek a dolgok. De remélem több ilyen nem lesz.
süti beállítások módosítása