Movie Tank

Piranha

2011. március 15. - Sparrow

Sziasztok!

Ezúttal a Piranha című 2010 - es filmet hoztam nektek, ami nehezen indul be, de aztán annál szórakoztatóbbá válik.

http://premierfilmek.freeblog.hu/files/2010/07/piranha3d_poster_12.jpgA történet pofonegyszerű. Tengerparti kisvárosban elindul a tavaszi szünet, és több száz diák özönli el a partot. Ám ezzel egy időben egy földrengés következtében a tenger mélyén kiszabadul fogságából egy piranha faj, amit már rég kihaltnak véltek. Szépen elkezdik hamizni a bulizó fiatalokat.

A Piranha egy pofonegyszerű film, semmi pluszt nem nyújt, mégis kellemes szórakozás, főleg a kissé morbid vérengzés rajongóinak. Az első negyed óra kifejezetten unalmas, majdnem ki is kapcsoltam a filmet. Végül nem tettem, és így jártam jobban. A film szórakoztató, és habár kicsit eltúlzottnak tűnhetnek a véres jelenetek, szerintem inkább reálisak. A film karakterei sablonok a köbön, semmi új. A színészek sem valami jók. Egy szimpatikus karaktert tudok kiemelni, a Jerry O'Connell által alakított Derrick Jonest, aki egy pornófilm rendező, és igazán vicces figura. A CGI halak egész jól néznek ki, és a csonkítós részeket is hihetőre csinálták.A filmnek adnak egyfajta bájt a rendkívül morbid jelenetek. Ez pont az a film, amin rontott volna egy komplikáltabb, kidolgozottabb történet. Itt a halak, és az ő pusztításuk volt a lényeg. A film vége pedig... Komoly csattanót dobtak össze az alkotók. A 3D - ről nem tudok mit mondani, ugyanis nem abba néztem a filmet.

A Piranha egy marha egyszerű, ám rendkívül szórakoztató film. Elsősorban a vérengzést kissé morbidan, elborult módon bemutató filmek rajongóinak ajánlom.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr12742073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása