Movie Tank

Szavazás - 4. tematikus hétvége

2011. július 05. - Sparrow

Sziasztok!

Mivel az Akció - hétvége szavazása már két napja kint van, és a szavazatok már nem nagyon jönnek, ezért azt a szavazást lezártnak tekintem. Bár elég szomorú vagyok, hogy a blog 55 látogatójából csak 7 - en vették a fáradtságot, hogy rányomjanak arra a rohadt vote gombra, ha kommentelni nem is tudnak. Mindenesetre nekik köszönöm.

És íme, újra a ti kezetekben a döntés, hogy milyen műfajjal folytatódjon a tematikus hétvégék sora. Szavazzatok! Legalább ti 7 - en...

 

A szavazás lezárult. Eredményhirdetés néhány bejegyzéssel feljebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr33041760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.07.05. 16:53:12

Kíváncsi vagyok, miket választanál egy western-hétvégére, és milyen véleményed lenne róluk, bár nem hiszem, hogy sokan szavaznának rá, nem egy felkapott műfaj mostanság :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.07.05. 17:02:43

@Dr.Jones: Ne aggódj, ígyis - úgyis sorra kerül, a szavazatokon csak az múlik, hogy mikor. Mint az első szavazás esetében.;)

Bruse · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.07.05. 17:30:25

Jó hogy western-hétvége :P
A Sergio Leone filmeket ajánlom, nem a John Wayne féle vasalt ingű, indiánokat gyilkoló amerikai gagyisztikákat :D
süti beállítások módosítása