Movie Tank

Nicole Kidman lehetne Aquaman mamája

2017. február 02. - Sparrow

Áprilisban kezdik forgatni a DC filmuniverzumának sokadik reménységét, amely Aquaman karakterére fog fókuszálni. Bízhatunk a produkcióban, hiszen a rendezői székben az a James Wan terpeszkedik, aki eddigi pályafutása során még nemigen hibázott. Igaz, főleg horrorfilmeket készített korábban, de a Halálos iramban hetedik részével bizonyította, hogy a blockbustervilágban is megállja a helyét.

Aquaman szerepében Jason Momoát láthatjuk majd, akinek filmbéli édesanyját nagy eséllyel az egyik legtöbbre tartott hollywoodi színésznő, Nicole Kidman játszhatja. A figura körül folyó tárgyalások még csak nemrég kezdődtek, szóval egyelőre semmi sem biztos, de reménykedni azért már lehet.

A stáblista amúgy már most is eléggé impozáns. Wan hozta magával a gárdába egyik kedvenc színészét, Patrick Wilsont, aki mellett még Amber Heardot és Willem Dafoet is üdvözölhetjük a mellékszereplők sorában.

kidman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr2412174328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása