Movie Tank

Leonardo DiCaprio New York gengsztereivel szállhat szembe

2017. február 02. - Sparrow

Leonardo Dicaprio nem régóta, de végre Oscar-díjas színész, hiszen A visszatérő-ben nyújtott alakításával kiérdemelte a rég áhított elismerést. Persze díjaktól függetlenül is régóta tudjuk, hogy nagyszerű művészről van szó, akinek pályája változatos, remek szerepválasztásoknak köszönhetően vált színessé az évek alatt.

Leo a közeljövőben sem hagy fel a nagy vásznas kalandokkal. Itt van például a The Black Hand című produkció, ami egy még nem publikált, de a tavasz folyamán megjelenő, igaz történelmi alapokon nyugvó elbeszélés adaptációja lesz.

DiCaprio a huszadik század elején játszódó történet keretei között egy New York-i rendőrhadnagy bőrében szállhat szembe az egyre veszélyesebb mértékben elharapódzó szervezett bűnözéssel, ami az amerikai olaszok körül gyűlő etnikai feszültséget is alaposan felkorbácsolta. A főszereplő karakterét, Joe Petrosinót az olasz Sherlock Holmesnak is szokás nevezni zsenialitása és álcázásban való jártassága okán.

dicaprio.jpg  

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr3912174262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása