Movie Tank

Így reagálhatott Logan, amikor megtudta, hogy a magyar mozikban ezúttal is Farkas lesz - Új poszter érkezett!

2017. január 28. - Sparrow

Talán azért, mert a szinkronstáb úgy gondolta, hogy a magyar nézők nem tudnák beazonosítani a rozsomák elnevezésű agresszív ragadozóállatot. De lehet, hogy egyszerűen csak azért, mert úgy gondolták, a Farkas jobban hangzik. Akárhogy is, már több, mint másfél évtizede bántja a hazai képregényrajongók, de lassan már a többiek fülét is az X-Men filmek badass és kőkemény karakterének téves névfordítása.

Most végre, Hugh Jackman utolsó karakterbelépésének alkalmával itt egy film, aminek a címe csupán annyi: Logan. Nincs benne Wolverine, sem X-Men, így egyértelműnek tűnt, hogy a magyar változat megnevezése is ennyi lesz. Egyszerűen és pusztán csak Logan.

De nem, nagyon úgy fest, hogy a hazai forgalmazás Logan-Farkas címen küldi mozikba a filmet. Nem csak mi vagyunk lesújtva, maga a főszereplő sem örül a hírnek. Mondjuk lehet, hogy az új poszteren látható szomorú és megviselt tekintet inkább a természetellenesen hosszúra nyúlt élet során átélt szenvedéseknek tulajdonítható, de azért benne van az a bizonyos plusz fájdalom is: De miért megint Farkas?!! 

loganposter2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr8112159509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2017.01.28. 09:34:53

Azt olvastam, a forgalmazó határozta meg, melyik országban milyen címen fusson a film. Nálunk ez lett. Amúgy sem nevezhetnék át most már a karaktert.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2017.01.28. 11:19:37

@Madnezz: Természetesen várható, hogy a filmben lefarkasozzák néhányszor, de azért reménykedhettünk abban, hogy a cím megmarad Logan-nek. Akkor mehetne a poszter a falra. :-)
süti beállítások módosítása