Movie Tank

Pórul jár az, akinek nem tetszik a Kaliforniai álom (videó)

2017. január 25. - Sparrow

Damien Chazelle fantasztikus musicalje, a Kaliforniai álom tarolt a Golden Globe-gálán, és várhatóan a februári Oscar-estnek is főszereplője lesz. Meg lehet érteni a dolgot, hiszen a pofátlanul fiatal író-rendező a Whiplash után egészen hihetetlen módon még magasabbra emelte a mércét csodálatos szerelmi történetével.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek szeretnie kell a filmet. Persze amikor a nagy többség felmagasztal egy címet, az adott alkotásról kicsit vagy nagyon negatívan vélekedők hangját elnyomja az ajnározások fényűző üdvrivalgása. Gyakran az is előfordul, hogy az illetők egyszerűen csak megtartják maguknak álláspontjukat. Tudják, hogy jaj lesz annak, aki az aktuális közönségkedvencet le meri szólni.

Ezt a jellemző kulturális fiaskót parodizálja ki nagyszerűen a Saturday Night Live stábja. Aziz Ansari bizony elejtett randevúján egy félmondatot arról, hogy ő bizony nem ájult el a Kaliforniai álomtól. A kihágást biztonsági kamera is rögzítette, így a férfinak a rendőrségi kihallgatóban kell felelnie bűnéért.

aziz.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr6012151075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása