Movie Tank

Májusban érkezik a House of Cards 5. felvonása - Itt a teaser előzetes!

2017. január 21. - Sparrow

A Netflix egyik legnagyobb mesterművét hozta el, amikor 2013-ban megosztotta a nagyérdeművel szövevényes politikai thrillersorozatát

Kevin Spacey egy csapásra a televíziótörténet legszerethetőbb rohadékjává vált, persze ez valahol magától is értetődik, hiszen a jó öreg Frank Underwood a negyedik fal rendszeres lebontásával bűntársaivá emel minket. A második évad volt a csúcs, de azért az előző két szezon sem panaszkodhat komolyabb minőségi hiányosságokra.

Kissé nagyra nőtt már a csend az ötödik felvonás háza táján, de most szerencsére nyilvánosságra hozták a szokásosnál későbbi premierdátumot, ami ezúttal május 30-ára esik (habár az IMDB-n még mindig februári dátum szerepel, vélhetően hamarosan átírják). Érkezett egy rendkívül baljós teaser előzetes is, amelynek főszereplője a feje tetejére állított USA-lobogó.

house.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietank.blog.hu/api/trackback/id/tr5712141489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása